Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

La Direcció General de Protecció Civil presenta tres noves eines divulgatives

IMATGES RELACIONADES
Edifici 112
Edifici 112

25 d'octubre de 2018


El Consell Comarcal del Baix Camp d'acord amb el suport que ofereix als ajuntaments de la comarca en l'àmbit de la Protecció Civil informa que la Direcció General de Protecció Civil ha posat a disposició de la ciutadania tres noves eines divulgatives destinades a sensibilitzar i informar sobre els riscos i l'autoprotecció, que tenen com a objectiu proporcionar tot un seguit de mesures fàcils que puguin ajudar les persones que es troben en situació de risc a prendre les decisions adequades, en definitiva, a millorar la resiliència mitjançant la conscienciació i creació de la cultura del risc:

 

- Vídeos de consells d'autoprotecció destinats a persones amb dificultats auditives. Aquests vídeos pretenen apropar l'autoprotecció davant els riscos a les persones amb dificultats auditives. Per dur a terme aquest projecte, s'ha comptat amb la col·laboració de la Federació de Persones Sordes de Catalunya, FESOCA.

 

- Anem de Festa! Consells per a grans concentracions. Es tracta d'una campanya dissenyada per al públic més jove que pretén posar l'accent en la presa de decisions conscients i responsables per tal que la festa i els seus espais esdevinguin llocs segurs, fent que siguem capaços d'afrontar una situació de risc amb la fermesa i la preparació que requereix. La trama es desenvolupa en quatre escenaris diferents: el concert, les festes del poble, la manifestació i el festival a la ciutat.

 

- Exposició itinerant: riscos a Catalunya. Es tracta d'una exposició que fa un recorregut pels principals riscos existents al nostre entorn, amb l'objectiu de donar a conèixer a la població les mesures de prevenció i protecció que cal seguir en situació de risc o d'emergència. L'exposició té caràcter itinerant i es pot adaptar a diferents entorns, és còmoda de transportar.

 

Per a qualsevol informació addicional o suggeriment es pot contactar amb sensibilització.protecciocivil@gencat.cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773