Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Ja es pot consultar la web Som Baix Camp, amb més de mil entitats i associacions de la comarca

IMATGES RELACIONADES
Som Baix Camp
Som Baix Camp

6 de novembre de 2018


Les entitats, associacions i col·lectius de la comarca ja tenen un espai d'unió a la xarxa gràcies a la creació de la pàgina web Som Baix Camp. El Consell Comarcal, en el marc del projecte de dinamització i promoció de la primera festa major de la comarca, ha estrenat un nou portal que té una doble utilitat: ser una base de dades per la ciutadania i per una altra banda, convertir-se en una eina útil per a les entitats.

  La base de dades, formada per les 1091 entitats i associacions de tota classe dels 28 municipis del Baix Camp, és una mostra més de la riquesa i diversitat del teixit associatiu. Actualment, el personal tècnic del Consell està implementant la informació de la fitxa de les diferents entitats, encara que ja es pot consultar.

   Així doncs, el portal permet la cerca dels grups culturals a través de dos mètodes: realitzar una cerca mitjançant les diverses poblacions de la comarca o fer-ho clicant a les categories: comunicació, culturals i festives, econòmiques i comercials, educatives, esportives, religioses, salut, socials i territorials.

    Al mateix temps, el Consell Comarcal del Baix Camp vol ajudar a les entitats amb informació que els pugui ser del seu interès com per exemple ajuts i normativa, entre altres. La utilitat de la pàgina però no acaba aquí, ja que un dels objectius és que a través del portal web es pugui promocionar la contractació d'aquestes entitats per a fer actuacions en altres municipis de la comarca i de comarques veïnes.

     L'estrena de la pàgina web Som Baix Camp ha tingut lloc després de la celebració de la Festa Som Baix Camp, la qual va tenir lloc els passats 21 i 22 d'octubre a Riudoms.     © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773