Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Clou un nou curs de català del programa formatiu del Servei de Primera Acollida Comarcal

IMATGES RELACIONADES
Imatge dels alumnes
Imatge dels alumnes

13 de novembre de 2018


Aquest dimarts, 13 de novembre, ha finalitzat a Mont-roig del Camp un altre el curs inicial de català impartit pel Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp.

  A principis d'any, concretament entre finals de gener fins a la meitat del mes de març, es va celebrar el primer curs d'aquestes característiques i ara, a causa de la gran demanda, s'han celebrat novament més classes intensives d'aquesta llengua. En total, les sessions han comptat amb la participació de 21 persones que han assistit regularment a les classes i la majoria les han superat.

   Els cursos inicials tenen per objectiu que les persones nouvingudes facin una primera aproximació a la llengua catalana. Són per a persones que no entenen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes.

    El curs inicial de català forma part del programa formatiu del Servei de Primera Acollida, encarregat de donar autonomia a les persones nouvingudes al territori. Les persones interessades en el Servei de Primera Acollida, on se'ls orientarà sobre els diversos programes i consultes, es poden adreçar al 977327155 extensió 218 o al 627308293 per demanar cita prèvia.    © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773