Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal acull una exposició de l'alumnat de l'Institut Gaudí per denunciar la violčncia masclista

IMATGES RELACIONADES
L'exposició es pot veure al Consell Comarcal
L'exposició es pot veure al Consell Comarcal

Imatge de l'exposició
Imatge de l'exposició

19 de novembre de 2018


El Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració de l'alumnat del Cicle de Grau Superior de Promoció de la Igualtat de Gčnere de l'Institut Gaudí de Reus ha inaugurat una exposició per commemorar el Dia internacional per a l'Eliminació de la Violčncia envers les Dones, el qual se celebra el 25 de novembre.

  Aquesta, que es pot veure des d'avui dilluns, 19 de novembre, fins al divendres 23 de 07.30 a 15.00 hores, consta de dos murals que denuncien i donen visibilitat als casos de violčncia masclista al nostre país.

   Per una banda, han denunciat la part sensacionalista que mostren alguns mitjans de comunicació amb titulars, frívols, cridaners o tendenciosos envers testimonis reals i en primera persona de les víctimes que han patit la cruesa de la violčncia de gčnere.

    Pel que fa al segon mural, evidčncia la colpidora xifra de dones que han estat assassinades enguany, un total de 87 fins aquest passat octubre, i ho fa en forma de grŕfic dividint els casos pel tipus de violčncia. 

     L'exposició s'emmarca en el programa d'activitats que el consell ha organitzat juntament amb el Consell de Dones del Baix Camp. En aquesta línia, diversos pobles de la comarca acolliran tallers, xerrades i representacions per fer visible el rebuig i condemnar la violčncia de gčnere.     © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773