Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

La Generalitat de Catalunya i Protecció Civil inicien la campanya de sensibilització davant els riscos de l'hivern

31 de desembre de 2018


Amb l'arribada del mes de desembre s'apropen els mesos més freds de l'any, en els quals augmenten els riscos meteorològics derivats de l'entrada a l'hivern que va començar el passat divendres 21. Per aquest motiu, la Generalitat de Catalunya i Protecció Civil han encetat un any més la campanya de sensibilització de riscos per aquesta estació de l'any.


    La iniciativa recull una sèrie de consells amb resums tècnics sobre els següents riscos: nevades i glaçades, onades de fred, intoxicacions amb calderes, escalfadors, allaus i ventades. Per una altra banda, també aconsella a la ciutadania sobre les mesures que s'han de prendre davant els incendis forestals a l'hivern i a més compta amb un apartat de recomanacions per a les persones que tenen dificultats auditives. Adreçat a aquest col·lectiu, com a novetat han publicat a la pàgina del Departament d'Interior diversos vídeos dirigits a ells que podeu veure a través d'aquest enllaç.


      Des de Protecció Civil us animen de la mateixa manera a consultar la pàgina web "Consells per a nens i nenes", en la qual la mascota de Protecció civil explica diverses estratègies per als més petits. També hi podeu trobar activitats i contes sobre els diferents riscos.        © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773