Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Salut, teatre, màgia i recollida selectiva a la primera Gala de la Bona Brossa a Vilanova d'Escornalbou

IMATGES RELACIONADES
Cartell de la Gala de la Bona Brossa
Cartell de la Gala de la Bona Brossa

29 de novembre de 2018


La Sala del Cinema de Vilanova d'Escornalbou acollirà aquest dissabte, 1 de desembre, a les set de la tarda la Gala de la Bona Brossa. L'acte, organitzat per l'Ajuntament, el Consell Comarcal, Secomsa i el voluntariat, servirà per presentar la iniciativa, ja que el municipi de la baronia és un dels quatre municipis del Baix Camp on ha tingut la primera prova pilot del projecte de la Bona Brossa.

  Aquest pretén fomentar el reaprofitament i reciclatge dels residus per part de la ciutadania i a canvi, l'empresa comarcal Secomsa retornarà als municipis participants els diners que s'hagin estalviat en arribar a un 60% de la recollida selectiva.

   En el cas de Vilanova d'Escornalbou, la població amb el projecte més avançat, comptarà amb 4.000 euros, els quals es destinaran a comprar un desfibril·lador i altres accions per promoure una vida saludable.

    Seguint aquest leitmotiv, la gala estarà basada en el lema de «Ara a Vilanova d'Escornalbou, la brossa et pot salvar la vida». Així doncs, de mans de la periodista Silvia Sagalà, el Mag Struc i els voluntaris es presentarà el projecte de recollida del consell al municipi.

     A més, també es parlarà sobre la reanimació pulmonar, reciclatge i residus i hi haurà una petita representació teatral per part de l'alumnat de l'Escola Font de l'Arc.

      La Bona Brossa, una campanya pionera del Consell Comarcal del Baix Camp, està inclosa en el paquet de mesures d'economia circular de la Unió Europea on els estats membre han acordat reduir significativament els residus municipals fomentant la recollida selectiva.      © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773