Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Elsa Artadi, consellera de Presidència i portaveu del Govern, visita el Consell Comarcal de Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Elsa Artadi al ple del consell
Elsa Artadi al ple del consell

Elsa Artadi durant la visita
Elsa Artadi durant la visita

La consellera va signar el llibre d'honors
La consellera va signar el llibre d'honors

Imatge d'Artadi durant la signatura
Imatge d'Artadi durant la signatura

30 de novembre de 2018


La consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Elsa Artadi, ha visitat aquest divendres 30 de novembre les oficines del Consell Comarcal del Baix Camp en el marc de la seva participació en l'acte oficial del Dia Internacional contra la Violència Envers les Dones que avui ha tingut lloc al Palau Bofarull de Reus.

  Artadi, de mans del president de l'ens comarcal, Joaquim Calatayud, ha conegut de primera mà les instal·lacions i ha aprofitat l'ocasió per saludar als treballadors i treballadores de l'ens. Posteriorment, després d'haver parlat amb el personal s'ha reunit amb Calatayud, els vicepresidents del consell i també els presidents de les societats.

   Durant aquesta breu trobada el president del Consell ha comentat amb la consellera la llarga trajectòria de l'ens comarcal i de tasca de gestió en l'àmbit dels residus o l'aigua mitjançant Comaigua i Secomsa. Seguidament, Artadi ha signat, com és tradició, al llibre d'honor del Consell i ha destacat que pocs consells del país estan en la mateixa situació que el del Baix Camp i gaudeixen de la seva autonomia.

    A continuació, la consellera i el president del Consell s'han reunit a la Sala de Plens amb alcaldes i alcaldesses del Baix Camp, on ha conegut la realitat i la feina que es desenvolupa per a la població i pel país. La Consellera de la Presidència ha tingut unes paraules pels representants municipals i ha fet palès la gran tasca i feina que es duu a terme des de l'administració local, ja sigui des dels pobles més petits fins als més grans de la comarca.

     D'aquesta manera, va remarcar la importància de l'acció municipal perquè els consistoris són els primers llocs on acudeixen els veïns i veïnes quan tenen un problema.     © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773