Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El personal dels Serveis Socials del Consell Comarcal condemna l'agressió d'una treballadora social apunyalada a Salt

IMATGES RELACIONADES
Imatge de la concentració
Imatge de la concentració

1 de desembre de 2018


El personal de l'àmbit de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp ha participat aquest divendres, 30 de novembre, a la plaça Mercadal de Reus en una aturada que s'ha convocat per defensar els professionals dels serveis socials.

  L'aturada, de quinze minuts, té l'objectiu de donar suport al col·lectiu de treballadors després que una psicòloga de 28 anys del Consorci de Benestar Social de Gironès-Salt fos apunyalada en ple carrer a la sortida del seu lloc de treball de la població gironina.

   D'aquesta manera, diversos representants del personal del consell s'han sumat a les demandes dels Col·legis professionals de Treball Social, Psicologia i Educadores i Educadors Socials de Catalunya, els quals han condemnat l'agressió i també qualsevol amenaça a aquest col·lectiu.


   En aquesta línia, els treballadors i treballadores han reclamat seguretat i protecció a la feina i unes condicions laborals que els hi permetin desenvolupar la seva tasca amb les màximes garanties de qualitat. Per últim, han desitjat a la professional agredida una ràpida recuperació i també han mostrat el seu suport a l'entorn de la treballadora.
   © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773