Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

La campanya "I tu, jugues en català?" del CNL torna amb 14 establiments adherits

IMATGES RELACIONADES
Cartell de la campanya del CPNL
Cartell de la campanya del CPNL

7 de desembre de 2018


S'apropen les festes de Nadal i la majoria de llars catalanes surten al carrer per comprar els regals per als més petits de casa. En aquesta línia i com és tradició per aquestes dates, el Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ja té a punt la següent campanya: "I tu, jugues en català?".

  Aquesta té l'objectiu de donar a conèixer l'oferta comercial de més de 700 jocs i joguines en aquest idioma amb la finalitat de fomentar el català com a llengua de joc, aprenentatge i de relació entre els infants.

   Per facilitar la seva compra a la ciutadania han elaborat una llista amb centenars de jocs i joguines les quals són essencialment en català o bé compten amb l'embalatge o l'etiquetatge en català.

    El Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ha dedicat a la seva pàgina web un espai on es pot consultar el catàleg d'articles, un buscador de jocs, un fitxer descarregable per escriure la carta als reis en català i un llistat amb els establiments adherits, entre altres.

     Un total de catorze establiments de cinc poblacions del Baix Camp i Priorat són els punts de venda d'aquest articles en català al territori. A més, els podeu tenir al vostre palmell de la mà gràcies a l'aplicació mòbil que han creat i que us podeu baixar a través del següent enllaç.     © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773