Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

L'Oficina Comarcal de Consum del Baix Camp organitza una xerrada sobre les compres nadalenques

IMATGES RELACIONADES
Cartell de la xerrada
Cartell de la xerrada

Agència Catalana del Consum
Agència Catalana del Consum

Consell Comarcal del Baix Camp
Consell Comarcal del Baix Camp

11 de desembre de 2018


En el marc de les festes nadalenques, l'Oficina Comarcal de Consum del Baix Camp ha organitzat pel pròxim divendres, 14 de novembre, una xerrada informativa adreçada a la ciutadania. Aquesta tindrà lloc a les 10.30 hores al Centre Cívic del Carme, ubicat a la plaça de la Patacada número 10, i girarà entorn de les compres de Nadal.

  La iniciativa, 'Ara que arriben les festes de nadal… consum responsable', porta el mateix nom que la campanya que l'agència de la Generalitat ha engegat per fomentar les compres fetes amb consciència i evitar així que molts ciutadans les facin a correcuita, i a últim moment.

   Així doncs, la xerrada informativa organitzada conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Camp pretén ensenyar a planificar, comparar, com cuidar el comerç de proximitat, informar sobre seguretat dels productes, què fer en cas de possibles canvis o devolucions, com tenir cura de l'entorn i què fer en cas de disconformitat amb el producte.

    Els interessats en aprendre a fer una compra responsable i les possibles mesures de reclamació poden assistir a la xerrada informativa i, també, poden realitzar qualsevol consulta a l'Oficina Comarcal de Consum del Baix Camp (Plaça la Patacada, 1 baixos). L'horari d'atenció presencial al consumidor és els dilluns, de 09.00 a 12.00 hores, dimecres i dijous de 09.00 a 13.00 hores, i telefònicament, els dimecres i dijous, de 09.00 a 13.00 hores a través del telèfon 977 327 100.    © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773