Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

L'alumnat del Grau de Turisme de la URV presentarà diversos projectes al Consell Comarcal

IMATGES RELACIONADES
Castell de Vilanova d'Escornalbou
Castell de Vilanova d'Escornalbou

12 de desembre de 2018


El Consell Comarcal del Baix Camp serà l'escenari el pròxim dimarts, 18 de desembre, de 09.15 a 11.00 hores de la presentació dels treballs de l'assignatura Taller d'elaboració de productes turístics de l'alumnat del Grau de Turisme, Facultat de Turisme i Geografia Curs 2018/19 de la Universitat Rovira i Virgili.

  La iniciativa l'acollirà la sala de plens de l'ens comarcal, i com cada any han escollit un indret i un recurs amb els quals elaboren un producte turístic. Enguany els i les estudiants han escollit desenvolupar el seu treball a partir de les llegendes del Camp de Tarragona i han dissenyat dos possibles productes turístics relacionats amb el tema.

   Seguint la moda actual, el primer d'ells gira al voltant del fenomen de les Escape Rooms i pel que fa al segon té lloc entre el castell d'Escornalbou i Reus i està basat en la festivitat de Tots Sants i el món de la mort.

    La presentació, oberta a tothom, és una manera de crear sinergies entre les administracions i també és un canal perquè s'enfrontin a una presentació pública del seu treball. En aquesta línia, tal com han explicat el professorat de l'assignatura, Rafael López-Monné i Judith Turrión, l'exposició oral és un exercici acadèmic i asseguren que les propostes poden resultar inspiradores per a les persones vinculades al turisme i al patrimoni.    © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773