Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Enceta una nova edició del programa d'acompanyament laboral UBICAT

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

GENCAT
GENCAT

SOC
SOC

SEPE
SEPE

14 de desembre de 2018


El Consell Comarcal del Baix Camp, mitjançant una subvenció del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha iniciat una nova edició del Programa Ubicat, un servei d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social.

  El projecte té l'objectiu d'orientar, acompanyar a la inserció laboral i donar suport ocupacional a les persones desocupades, inactives, o persones treballadores, preferentment, aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral.

   En l'anterior edició es va atendre a un total de 49 persones, i en la que acaba de començar, la qual, s'allargarà fins al 31 de desembre de 2019, està previst que hi participin un total de 25. En aquesta línia, les principals atencions que duran a terme serà la orientació sociolaboral, el coneixement de l'entorn productiu, l'apropament a les empreses i dotar de recursos al personal tècnic per tal d'oferir una millor orientació.

    Així doncs, els requisits per poder participar són els següents:

    • Persones en situació d'atur
    • Persones ocupades en situació de precarietat laboral

    Pel que fa a la formació, els usuaris participaran en sessions de treball, individuals i col·lectives d'informació, acompanyament, motivació i assessorament entre les quals aprendran les següents eines: millorar el currículum i la carta de presentació amb l'objectiu de trobar feina, l'adquisició de coneixements de les noves tecnologies, desenvolupar les competències necessàries per superar amb èxit un procés de selecció i una entrevista de feina, entre altres.
    © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773