Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Les primeres campanyes de donació de sang al Baix Camp d'aquest 2019

IMATGES RELACIONADES
Imatge per fomentar la donació de sang
Imatge per fomentar la donació de sang

8 de gener de 2019


El pont de desembre, els dies festius, les celebracions de Nadal i el canvi d'hàbits de la ciutadania propis d'aquestes dates hauran esdevingut una de les principals causes de la davallada de donacions de sang com és habitual a finals d'any.

 

Els hospitals i centres mèdics no fan vacances ni les demandes de sang tampoc, per aquest motiu a continuació compteu amb les campanyes que l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona han preparat per a aquest mes de gener:

  

Dissabte, 11 de gener

Castellvell del Camp: de 18.00 a 21.00 hores a la Sala Polivalent (Plaça Catalunya,1)

  

Dijous, 17 de gener

Reus: de 10 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores a la Unitat Mòbil de la plaça del Mercat amb Sant Joan

  Des del Consell Comarcal del Baix Camp us animem a participar en les campanyes, ja que els hospitals continuen necessitant sang cada dia per a tractar els malalts i els accidentats. El fred de l'hivern provoca que hi hagi una major incidència de malalties associades a les baixes temperatures i això fa que el nombre de persones que donen sang disminueixi.

  En aquesta línia, són necessàries donacions de tots els grups sanguinis, especialment dels grups A-, B- i AB-, els quals tenen reserves per a menys d'una setmana i del 0 negatiu, amb reserves només per uns tres dies.

   

      © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773