Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El president del Consell Comarcal fa la tradicional felicitació al Consell Consultiu de la Gent Gran

IMATGES RELACIONADES
El president del Consell felicita el Nadal
El president del Consell felicita el Nadal

Calatayud els ha felicitat per la seva tasca
Calatayud els ha felicitat per la seva tasca

Josep Montaner ha conduït l'acte
Josep Montaner ha conduït l'acte

L'acte ha finalitzat amb una cantada de nadales
L'acte ha finalitzat amb una cantada de nadales

18 de desembre de 2018


Amb motiu de la celebració de l'últim Consell Consultiu de la Gent Gran d'aquest 2018, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha participat en la trobada i ha aprofitat l'ocasió per felicitar-los per la important tasca que duen a terme pel col·lectiu a la comarca.

  Com és tradició els ha desitjat unes bones festes, una feliç entrada d'any, i ha recordat als que no podran passar les festes amb les seves famílies aquest Nadal. En aquesta línia, ha afirmat que encetem les festes en un moment complicat pel país i ha desitjat que l'any vinent sigui millor en tots els àmbits, sobretot en el polític.

   Pel que fa a l'última Assemblea General de l'any, realitzada aquest dimarts, 18 de desembre, a la Sala de Plens de l'ens comarcal, ha estat encapçalada pel delegat executiu del Consell a l'Oficina de la Gent Gran Activa, Josep Montaner i els portaveus del consell.

    Durant la trobada han fet un balanç positiu de les activitats que s'han dut a terme al llarg de l'any i posteriorment s'han anunciat les noves trobades i sortides de l'associació. L'acte ha finalitzat amb una cantada de Nadales per part del Coral de la Gent Gran de Cambrils i un refrigeri on s'ha brindat per unes felices festes.    © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773