Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal de Baix Camp contractarà 4 persones amb el programa Enfeina't

IMATGES RELACIONADES
SOC
SOC

GENCAT
GENCAT

SEPE
SEPE

27 de desembre de 2018


El Consell Comarcal del Baix Camp, en el marc del programa Enfeina't contractarà 4 persones, les quals passaran a formar part del personal de l'ens durant un període de 12 mesos. 

  L'acció s'ha dut a terme gràcies a un ajut del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya per tirar endavant aquests tipus de projectes i que ascendeix a 132.002,55 euros. Entre el personal tècnic contractat per l'ens comarcal es cobrirà una plaça al departament d'informàtica, una altra per a educació ambiental i per últim, dues per a serveis socials.

   El projecte està destinat a persones en situació de desocupació de llarga durada i que compleixen tots els requisits legals per a poder formalitzar un contracte de treball en el moment de la seva signatura. S'entén com a aturat de llarga durada la persona demandant inscrita a l'Oficina de Treball un mínim de 12 mesos, continuats o no, dins d'un període de 18 mesos, i que compleix aquesta condició encara que s'hagués inscrit abans.

    Pel que fa a l'objectiu principal d'Enfeina't és promoure accions per posar fi a l'endèmica de situació de persones que estan a l'atur, al mateix temps acompanyar-los amb la seva inserció i facilitar l'experiència professional per a la seva incorporació al món laboral.

     El projecte Enfeina't està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social en el marc del Programa Enfeina't, regulat per Ordre TSF/150/2018, de 3 de setembre.     © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773