Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Punt Òmnia del Baix Camp clou els cursos de l'últim trimestre del 2018

IMATGES RELACIONADES
Imatge del lliurament de diplomes
Imatge del lliurament de diplomes

21 de desembre de 2018


El Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms ha finalitzat els cursos de tardor de l'any 2018. Com és tradició i abans que encetin les festes nadalenques, el passat 14 de desembre, es va celebrar el tradicional lliurament de diplomes als alumnes que han participat en les classes que van donar el tret de sortida l'1 d'octubre.

  El curs 2018-2019 va començar amb una novetat formativa, la qual va tenir una molt bona acceptació entre l'alumnat. Aquest va ser el nou curs d'Introducció a la impressió 3D, enfocat a donar una visió general a la creació i fabricació d'objectes amb tecnologia d'impressió 3D.

   Pel que fa a la resta de classes, que s'han dut a terme mitjançant els vuit ordinadors amb connexió a Internet del centre, es troben els següents vuit cursos: iniciació al món de la informàtica, al full de càlcul o d'introducció als processadors de textos, el qual compta amb diversos nivells més avançats com ara el curs de Processador de textos VI. A més, durant aquests tres mesos també s'han impartit classes de fotografia digital on s'ha ensenyat a revelar les imatges i com donar-los-hi un aspecte professional.

    D'aquesta manera, el Punt Òmnia tanca un nou trimestre on han compartit coneixements, encara que ja estan preparant les primeres inscripcions i cursos pel 2019, els quals començaran les inscripcions a meitats de gener.

     El projecte Òmnia es va posar en marxa a tota Catalunya l'any 1999 de mans del Departament de Benestar Social i el Departament d'Universitats Recerca i Societat per a la Informació. Des de llavors han obert més de 100 centres a Catalunya equipats amb recursos informàtics com el del Baix Camp, perquè qualsevol persona hi pugui accedir de manera totalment gratuïta.     © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773