Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Continuen aquest mes de gener els tallers del programa Dona Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Imatge del Dona Baix Camp 2018
Imatge del Dona Baix Camp 2018

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

9 de gener de 2019


El Pla Comarcal de Dones continuarà aquest mes de gener el seu programa que porta per nom Dona Baix Camp. Aquest consisteix a dur a terme diverses activitats per tal de sensibilitzar i treballar per a la promoció i prevenció de la salut femenina en els diversos municipis de la comarca que s'hi han adherit.

 

D'aquesta manera, Botarell, Aleixar i Almoster seran els municipis on s'impartiran els següents tallers respectivament: Aprèn a llegir etiquetes. És cert el que diu la publicitat, Autoestima/intel·ligència emocional i Nous aliments/La farmaciola natural/Aromateràpia/Risoteràpia.

 

Les formacions corresponen al calendari del 2018, ja que els tallers no es van poder realitzar el passat mes de desembre i per aquest motiu s'estendran al llarg del primer mes del 2019.

 

El cicle va donar el tret de sortida aquest passat any després que des del Consell Comarcal es fes arribar a les poblacions i associacions de dones de la comarca el programa de tallers que es podien impartir, entre els quals n'hi ha de diverses temàtiques com ara l'alimentació, la criança, el medi ambient i ecologia, fisioteràpia, fotografia, psicologia, esport i teatre

 

Aquesta acció forma part de Pla Comarcal de Dones del Baix Camp, iniciat l'any 2015 pel Servei Integral d'Atenció a les Dones (SIAD) de l'ens comarcal i que portava per nom en el moment de la seva creació Dona, Salut i Esport. Les activitats, subvencionades per l'ens comarcal, són completament gratuïtes i obertes a tothom qui estigui interessat.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773