Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp elabora un pla LGTBI per millorar la situació d'aquest col·lectiu al Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Imatge de la descoberta del banc
Imatge de la descoberta del banc

11 de gener de 2019


Des del Servei d'Atenció Integral (SAI) del Consell Comarcal del Baix Camp, amb el suport tècnic de la consultora Niu de Projectes, s'està impulsant l'elaboració del Pla LGTBI de la comarca del Baix Camp.

 

Un pla de LGTBI és un conjunt ordenat d'objectius i mesures que constitueixen la base per al desenvolupament d'una estratègia integral orientada a millorar la situació de persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGTBI) i evitar-los situacions de discriminació i violència, per assegurar que a Catalunya es pugui viure la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat.

 

En el marc de diagnòstic de necessitats s'ha activat un procés participatiu i de consulta amb l'objectiu de detectar les desigualtats que pateixen les persones LGTBI en els diferents àmbits de participació social i recollir propostes d'accions que la ciutadania i, de manera específica, les persones LGTBI, consideren serien d'interès incloure al futur Pla Comarcal LGTBI.

 

Concretament es vol comptar amb la participació de diferents agents municipals i entitats dels municipis que conformen la comarca. A tal fi, s'ha programat un taller de reflexió i debat amb personal tècnic del Consell Comarcal que tindrà lloc el proper 18 de gener de 2019.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773