Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una ruta pel Congost de Mu

IMATGES RELACIONADES
Congost de Mu
Congost de Mu

21 de gener de 2019


El Consell Esportiu del Baix Camp organitza per aquest diumenge, 27 de gener, una sortida per fer una ruta de senderisme des de Camarasa, passant pel Mirador de Penalta, el congost de Mu fins Alòs de Balaguer.

 

El recorregut comença al Pont del Pastor i en dos kilòmetres s'arriba a l'aigua barreig entre el riu Segre i el Noguera Pallaresa. Llavors es continua el camí passant per les passarel·les metàl·liques del congost de Mu. S'arriba a una cruïlla on les persones que vulguin podran pujar fins el mirador de Penalta, una pujada en zig zag però de bon caminar on es podrà gaudir d'unes vistes impressionants de la serra de la Carbonera i el Montsec. Al final del congost tornen a haver unes altres passarel·les que ens portaran fins a la Font de l'Espadella i a una àrea de pícnic. Un cop s'arribi a Alòs, es pot visitar el Castell.

 

El recorregut és senzill però d'una bellesa exquisida. El riu Segre ens depara aquí un dels paratges més impressionants del seu curs, que és el Congost de Mu.

 

 

Cal destacar que la dificultat de la sortida és tècnicament fàcil, però de llarga duració, amb un desnivell positiu de fins a 375 metres, un recorregut total de 14km i una durada aproximada de 4 hores i mitja.

 

La sortida de l'autocar està prevista a les 7:00 hores del matí al Carrer Doctor Ferran, a l'alçada de les Piscines Municipals de Reus.

 

Els preus per participar en aquesta excursió es concreten en: 10 euros pels socis federats, 12 euros pels socis no federats i 15 euros pels assistents que no tinguin carnet de soci.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar al Consell Esportiu del Baix Camp (Tel 977 327 155 ext 270 o www.cebc.cat) o bé a l'Associació Excursionista a Reus (al C/ Orient, 17 o per correu electrònic a aec@aecreus.cat).

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773