Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Dia Internacional contra l'Homofòbia en l'Esport

IMATGES RELACIONADES
Dia Internacional contra l'Homofòbia en l'Esport
Dia Internacional contra l'Homofòbia en l'Esport

14 de febrer de 2019


El Servei d'Atenció Integral (SAI) del Baix Camp vol informar que el proper dimarts 19 de febrer se celebra el Dia Internacional contra l'Homofòbia en l'Esport, dia important per recordar la necessitat d'afrontar el tema de l'homosexualitat en el món de l'esport i empènyer a crear estratègies en comú per combatre tota mena de discriminació per orientació sexual.

 

El Consell Comarcal del Baix Camp vol fer difusió d'aquesta data per contribuir a fomentar el respecte vers totes les persones en tots els àmbits i lluitar contra la discriminació per raó de gènere.

 

En aquest sentit, des del SAI del Consell Comarcal del Baix Camp denunciem tota actitud LGTBIfòba que es posi de manifest en conductes ofensives o discriminatòries, físiques o verbals, per raó d'orientació sexual o identitat de gènere, por part de l'afició o dels assistents a activitats esportives, en consonància amb la Llei 19/2007 contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la Intolerància en l'esport; i la Llei 11/2014 per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.

 

El SAI és un servei comarcal que té per objectiu sensibilitzar i informar a persones i entitats per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i identitat de gènere i prevenir LGTBIfòbia. D'aquesta manera es dona resposta a aquestes situacions de discriminació i també, a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773