Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp commemora el Dia Internacional de les Dones

IMATGES RELACIONADES
Dia Internacional de les Dones
Dia Internacional de les Dones

Exposició tríptcs de l'alumnat de 1er Grau Superior de Promoció per la Igualtat de Gènere
Exposició tríptcs de l'alumnat de 1er Grau Superior de Promoció per la Igualtat de Gènere

7 de març de 2019


Divendres 8 de març de 2019, Dia Internacional de les Dones, el Consell Comarcal del Baix Camp se suma a les diferents activitats previstes pel Consell Consultiu de Dones del Baix Camp per commemorar el paper de les dones per la lluita pels seus drets i per la igualtat i la justícia entre dones i homes.

 

Amb el lema “Tothom de lila” , des del Consell Consultiu animen a totes les persones treballadores del Consell Comarcal del Baix Camp a què, el dia 8 de març, vesteixin una peça de roba de color lila per tal d'ajudar a visualitzar l'apoderament de les dones.

 

A les 11h, al pati del Consell Comarcal, tindrà lloc la lectura del manifest institucional, aprovat per la Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Camp celebrada el 5 de març de 2019, i el posterior photocall per la igualtat, on totes les persones que vulguin podran fer-se fotos individuals i col·lectives per compartir-les a les xarxes socials i fer-ne un recull que serveixi per reivindicar la necessitat de construir una societat basada en l'equitat de gènere.

 

A més, des del dia 7 fins al 15 de març, al hall del Consell Comarcal del Baix Camp, s'exposen els tríptics elaborats de l'alumnat de 1er Grau Superior de Promoció per la Igualtat de Gènere.

 

El conjunt d'activitats de commemoració del Dia Internacional de les Dones acabaran el dilluns 18 de març amb el taller “Celebrem el 8 de març”, a partir de les 10 h a la sala de plens i a càrrec del projecte Heura i Maragda, projecte d'inserció laboral a l'empresa ordinària de persones amb discapacitat, del Consell Comarcal del Baix Camp.

 

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773