Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El programa 30 Plus 2017 del Consell Comarcal del Baix Camp aconsegueix el 100 per cent d'inserció laboral

IMATGES RELACIONADES
El 30 plus, programa d'ocupació activa
El 30 plus, programa d'ocupació activa

SOC
SOC

GENCAT
GENCAT

SEPE
SEPE

Logotip del Consell Comarcal del Baix Camp
Logotip del Consell Comarcal del Baix Camp

3 d'abril de 2019


El Consell Comarcal del Baix Camp ha aconseguit el 100 per cent d'inserció laboral de les persones participants en el programa 30 Plus que s'ha executat des del desembre 2017 fins el març 2019, i que s'adreçava a 20 persones de més de 30 anys que tenen baix nivell formatiu, o com màxim estudis de grau mig, i que buscaven feina. Aquest programa es realitza en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat.

 

Les accions de prospecció laboral han aconseguit contractes d'entre 6 i 9 mesos per a la majoria de les persones participants que estan treballant, tot i que també hi ha empreses que han fet contractes de més llarga durada. Les empreses també poden demanar ajuts a la contractació, amb un ajut màxim del salari mínim durant 6-9 mesos. El programa ha aconseguit el 100% d'inserció 1 mes abans de la data límit per subscriure els contractes, segons la normativa del programa.

 

Totes les persones participants que han trobat feina també han realitzat cursos de formació relacionats amb el lloc de treball, d'una durada mínima de 60 hores i màxima de 150hores.

 

Aquest programa està finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Generalitat de Catalunya, i el Ministerio de Empleo y Seguretat Social, i gestionat pel Consell Comarcal del Baix Camp en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773