Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

La Federació d'Associacions de Dones del Baix Camp celebra la 25ª trobada anual

IMATGES RELACIONADES
Imatge de la Junta de la Federació de Dones del Baix Camp
Imatge de la Junta de la Federació de Dones del Baix Camp

6 de maig de 2019


El passat dissabte 4 de maig de 2019 a l'Hospitalet de l'Infant va tenir lloc la 25ª Trobada de Dones que anualment celebra la Federació d'Associacions de Dones del Baix Camp. En aquesta cita van prendre part 250 dones de 19 entitats diferents de la comarca.

 

La benvinguda va anar a càrrec de la regidora de cultura de l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant, Núria Ortiz, al teatre auditori on es va projectar un vídeo promocional amb els atractius turístics del municipi. Posteriorment, les participants, distribuïdes en diferents grups, van visitar el centre de visitants del Coll de Balaguer, espai museogràfic situat dins dels murs de l'antic hospital fortalesa. També van visitar les instal·lacions de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou, que alberguen els estudis de la ràdio i la televisió municipal, i el Casal d'Entitats i l'Espai Jove.

 

A les 12.45h, a la sala Infant Pere de l'Ajuntament es va commemorar el 25è aniversari de la Trobada de Dones amb la presentació de l'auca de rimes a càrrec de la Federació de Dones del Baix Camp. A continuació va tenir lloc el dinar de germanor i els parlaments de la presidenta del grup de Dones Blanca d'Anjou, Pliar Bo; de la secretària de la Federació de Dones del Baix Camp, Montserrat Matas; del president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud; i de l'alcalde del municipi, Alfons Garcia.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773