Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal contracta 4 persones amb el programa contractació en pràctiques de joves beneficiaris de garantia juvenil

IMATGES RELACIONADES
Les accions s'adrecen a les persones joves
Les accions s'adrecen a les persones joves

Consell Comarcal del Baix Camp
Consell Comarcal del Baix Camp

SOC
SOC

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya

Iniciativa d'Ocupació Juvenil. Fons Social Europeu
Iniciativa d'Ocupació Juvenil. Fons Social Europeu

7 de novembre de 2018


El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 4 persones en el marc del programa de foment de l'ocupació “Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del sistema de sarantia juvenil a Catalunya”. Les 4 persones contractades realitzen diferents tasques en serveis del Consell Comarcal.

 

Per poder participar en el programa Joves en pràctiques beneficiaris de la Garantia Juvenil, els joves han d'haver estat inscrits com a demandants d'ocupació no ocupats a les oficines de treball i ser beneficiari del sistema de garantia juvenil. Els contractes realitzats són de 6 mesos i dels següents perfils professionals: comunicació, administració i informàtica. Totes les persones contractades donen suport en diferents àrees del Consell Comarcal: comunicació, departament d'informàtica, departament de secretaria i contractació i departament de promoció econòmica i ocupació.

 

Els contractes en pràctiques en les entitats de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil faciliten l'exercici pràctic dels coneixements adquirits tant en la formació reglada com en la formació laboral. Les convocatòries anteriors confirmen que les entitats municipals i comarcals i les entitats sense ànim de lucre asseguren que aquestes pràctiques laborals comptin amb un acompanyament tutorial que facilita aconseguir els objectius que es marca una contractació en pràctiques com la que regula l'ordre de bases d'aquesta convocatòria.

 

Aquest programa està finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773