Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza cursos de formaciˇ per a professionals de menjador i transport escolar

IMATGES RELACIONADES
Menjador escolar
Menjador escolar

23 de maig de 2019


El departament d'Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Camp organitza tres cursos de formaciˇ per als professionals de menjadors i de transport escolar que treballen en empreses que tenen conveni i/o colĚlaboren amb l'entitat.

 

El primer curs, “Anem segurs a l'autob˙s”, tindrÓ lloc el proper 14 de juny. EstÓ adrešat a les persones que treballen com acompanyants de transport escolar. El curs anirÓ a cÓrrec dels professionals d'Educaciˇ per la Mobilitat Segura dels Mossos d'Esquadra i tÚ un total de 25 places. El principal objectiu Ús dotar als treballadors de coneixements vers les diferents situacions que es poden trobar, i les eines disponibles que tenen al seu abast, per poder abordar els viatges escolars amb seguretat.

 

El segon curs, “Atenciˇ a l'alumnat amb necessitats educatives i socials especials al menjador escolar”, tindrÓ lloc del 25 al 28 de juny. EstÓ adrešat a persones monitores que treballen en menjadors escolars. El curs anirÓ a cÓrrec de la Fundaciˇ en Xarxa i tÚ un total de 30 places. El principal objectiu del curs Ús aconseguir la motivaciˇ i preparaciˇ emocional necessÓries per al suport i l'atenciˇ d'infants amb necessitats educatives especials.

 

I el tercer i darrer curs, “Reduir l'accidentalitat per ennuegament”, tindrÓ lloc el 4 de juliol. EstÓ adrešat a professionals que treballen en menjadors escolars i va a cÓrrec del personal que dirigeix el projecte “Emergency Choking School” de la Direcciˇ d'Atenciˇ PrimÓria del Camp de Tarragona, de l'Institut CatalÓ de la Salut. Hi ha un total de 30 places. El principal objectiu Ús dotar de les eines necessÓries als professionals per tal de solucionar amb Ŕxit problemes d'ennuegament als menjadors escolar.

 

Tots els cursos es faran a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Camp i estan subvencionats pel departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Baix Camp.

 

 ę Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773