Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Passeig popular de gossos a Cambrils per conscienciar sobre la importància del civisme

IMATGES RELACIONADES
Passeig popular de gossos a Cambrils
Passeig popular de gossos a Cambrils

3 de juny de 2019


El passat diumenge 2 de juny va tenir lloc a Cambrils la primera passejada de gossos per conscienciar sobre la importància de les actituds cíviques, tant per als propietaris dels animals com per als ciutadans amb qui es comparteix la via pública. El passeig popular es va iniciar a la platja de gossos del municipi i va arribar fins al parc de gossos de la riera. En total 2,5 quilòmetres pel municipi.

 

Entre les 10 i les 11 del matí es van inscriure les mascotes participants i es van lliurar els dorsals i els obsequis. A partir de les 11 va tenir lloc la caminada que va finalitzar sobre les 12h al parc dels gossos, on hi havia activitats diverses i es van sortejar 20 sacs de pinso de 3 kg i una sessió d'ensinistrament gratuïta per grups de 10 participants.

 

Entre les activitats previstes al parc de gossos van tenir lloc demostracions d'ensinistrament, exposició i informació sobre el mushing/canicross, i una xerrada sobre l'ordenança de Civisme de Cambrils.

 

Aquest primer passeig popular de gossos ha estat organitzat per l'empresa pública comarcal Secomsa, encarregada del servei de recollida de residus municipals i neteja viària, i l'Ajuntament de Cambrils, la Fira de Cambrils, i va comptar amb la col·laboració de diverses entitats com el Col·legi de Veterinaris de Tarragona, i les empreses Arion, l'Última Llar i Patrícia Gonçalves.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773