Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Reunió informativa de la subvenció per dinamització territorial

IMATGES RELACIONADES
Baix Camp
Baix Camp

13 de juny de 2019


El proper dijous 20 de juny a les 11h al Consell Comarcal del Baix Camp, el director dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència a Tarragona, Baptista Capell,  presentarà les bases reguladores de les subvencions per a la dinamització territorial per als municipis del Baix Camp amb menys de 2000 habitants i que en poden ser beneficiaris: l'Albiol, l'Aleixar, Alforja, Almoster, l'Arbolí, l'Argentera, Botarell, Capafonts, Colldejou, Duesaigües, la Febró, Maspujols, Prades, Pratdip, Riudecanyes, Riudecols, Vilanova d'Escornalbou, Vilaplana i Vinyols i els Arcs. El delegat territorial estarà acompanyat del president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud.

 

Les bases de la convocatòria es van publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 7886, el dia 30 de maig de 2019. El principal objectiu és definir accions prioritàries d'inversions que comportin un valor afegit important en municipis per tal d'afavorir la dinamització territorial i la igualtat d'oportunitats de les persones que viuen en aquest entorn.

 

En concret, cada ens podrà destinar l'ajut a finançar inversions de millora de la connectivitat i d'infraestructures locals, executades des de l'1 de gener de 2018 al 31 de desembre de 2019, així com a finançar inversions d'impuls a l'activitat econòmica i per a la millora dels accessos a espais generadors d'activitat.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773