Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal imparteix formació per a professionals de menjador

IMATGES RELACIONADES
Participants en les jornades d'atenció a l'alumnat amb necessitats especials
Participants en les jornades d'atenció a l'alumnat amb necessitats especials

9 de juliol de 2019


Des de dimarts 25 i fins a divendres 28 de juny ha tingut lloc el segon curs de formació “Atenció a l'alumnat amb necessitats educatives i socials especials” per a les persones que treballen com a monitores de menjadors escolars d'escoles que tenen conveni i/o col·laboren amb el Consell Comarcal. El curs, de 20 hores, ha estat organitzat pel departament d'ensenyament del Consell Comarcal del Baix Camp i ha comptat amb un total de 25 participants de 5 empreses de menjador d'11 escoles de la comarca, 4 de Reus i 7 d'altres municipis del Baix Camp.

 

L'objectiu principal d'aquest curs ha estat aconseguir la motivació i preparació emocional necessària per donar el suport i l'atenció als infants amb necessitats educatives especials.

 

D'altra banda, el 4 de juliol, ha tingut lloc el darrer curs de formació, “Reduir l'accidentalitat per ennuegament” destinat també, a les persones que treballen en menjadors escolars. El curs també ha estat organitzar pel departament d'ensenyament del Consell Comarcal del Baix Camp i ha comptat amb la participació de 24 persones monitores de menjadors escolars de 9 escoles del Baix Camp, 5 de Reus i la resta d'altres municipis de la comarca.

 

En aquest curs l'objectiu ha estat dotar als participants de les eines necessàries per prevenir accidents infantils per ennuegament en els menjadors escolars. Les persones participants han après com actuar davant una situació d'ennuegament, aplicant tècniques de primers auxilis vitals (maniobra de Heimlich i reanimació cardiopulmonar bàsica).

 

Els cursos s'han realitzat a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Camp i estan subvencionats pel departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Baix Camp.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773