Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal organitza centres oberts d'estiu per a 40 infants a 2 municipis del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu. Nens i nenes dels serveis d'intervenció socioeducativa del Baix Camp
Imatge d'arxiu. Nens i nenes dels serveis d'intervenció socioeducativa del Baix Camp

26 de juliol de 2019


El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, per tercer any consecutiu i amb la col·laboració de diferents ajuntaments de la comarca, els serveis d'intervenció socioeducativa d'estiu, d'atenció a infants en situació de risc social d'entre 4 i 12 anys. Es realitzaran als municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Cavallet de Mar), la Selva del Camp (la Terrissa). En total es beneficiaran d'aquest servei 40 infants i joves.

 

Els serveis d'intervenció socioeducativa estaran en funcionament de l'1 de juliol al 31 d'agost de 9 a 15 hores de dilluns a divendres. Així, a banda, d'assegurar l'esmorzar i el dinar de les criatures, es realitzaran jocs i propostes lúdiques i esportives, a més de treballar bons hàbits i habilitats de relació. La proposta dels serveis d'intervenció socioeducativa també inclou la realització d'activitats d'estiu amb la resta d'infants d'aquests municipis per fomentar la inclusió en la comunitat.

 

Les activitats programades dels serveis d'intervenció socioeducativa estaran dinamitzades en cada municipi, per dues tècniques en integració social, amb el suport i supervisió dels professionals dels Serveis Socials del territori. L'educadora social de l'EBASP i l'educadora social dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa.

 

Aquests municipis són alguns dels que compten amb serveis d'atenció diürna a la comarca durant tot el curs.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773