Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Cursos de catalÓ impulsats pel Servei de Primera Acollida del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Persones particpants en el curs de catalÓ impulsat per Servei de Primera Acollida del Baix Camp
Persones particpants en el curs de catalÓ impulsat per Servei de Primera Acollida del Baix Camp

31 de juliol de 2019


De l'1 al 31 de juliol, el Centre de Normalitzaciˇ LingŘÝstica de l'└rea de Reus ha impartit un curs de catalÓ de nivell Inicial a Mont-roig del Camp, impulsat pel Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp amb el finanšament de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania. 24 persones residents al municipi que no parlen gens en catalÓ i estan poc alfabetitzades han assistit a classe cada dia, de dilluns a divendres, de les 19 a les 21 h al Casal d'Avis del municipi.


La Secretaria d'Igualtat tambÚ ha sufragat un curs de nivell BÓsic 1 a l'Hospitalet de l'Infant, que s'ha impartit cada dia de les 16.15 a les 18.15 h a la Casa de Cultura Blanca d'Anjou, al qual s'han inscrit 13 alumnes, majoritÓriament venešolans i joves migrants sense referent familiar d'origen magrebÝ que no parlen gens en catalÓ.


Els alumnes que han acabat aquests cursos i n'han assolit els continguts han rebut un certificat acreditatiu.


El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal ha programat un altre curs a Montbriˇ del Camp per a la tardor que tambÚ anirÓ a cÓrrec del Centre de Normalitzaciˇ LingŘÝstica de l'└rea de Reus.


A la tardor continuarÓ l'oferta formativa en llengua catalana per a persones adultes a l'Hospitalet de l'Infant amb tres cursos mÚs que finanša l'Ajuntament. En concret es programaran un BÓsic 1, un Elemental 1 per donar continu´tat a tots els alumnes que el juny passat van acabar el BÓsic 3, i un tercer curs pendent de definir, que podria ser un Intermedi 1 (primer m˛dul del B2 del Marc europeu com˙ de referŔncia per a les llengŘes) o un SuficiŔncia 1 (primer m˛dul del C1 del Marc europeu com˙ de referŔncia per a les llengŘes) segons la demanda que sorgeixi.
ę Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773