Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El president del Consell Comarcal lloa la Fira de Riudoms en l'acte inaugural

IMATGES RELACIONADES
El president del Consell Comarcal va tallar la cinta inaugural de la Fira de Riudoms 2019
El president del Consell Comarcal va tallar la cinta inaugural de la Fira de Riudoms 2019

12 d'agost de 2019


El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va lloar la Fira de Riudoms com un dels elements més distintius del municipi, amb la Setmana Santa, durant el parlament de l'acte inaugural del certament, que va tenir lloc el 9 d'agost. Calatayud va destacar també el paper de lideratge del Consistori, amb el seu alcalde Sergi Pedret al capdavant, i la bona feina feta en els últims anys, que “han fet destacar i sobresortir el nom de Riudoms a la comarca”.


En aquest sentit, va posar com a exemple la Festa Comarcal celebrada l'octubre de l'any passat en aquesta població. Calatayud va dir que el gran èxit que va tenir aquesta iniciativa, pionera al país, va ser gràcies a la participació dels municipis però també al treball seriós i rigorós de l'Ajuntament i de l'equip municipal.


El president del Consell Comarcal també va fer un repàs dels serveis que l'ens comarcal presta a Riudoms i va destacar el paper de la població en els serveis mancomunats que es donen.


A l'inici del seu parlament, Calatayud es va posar al públic a la butxaca explicant els records que el vinculen a Riudoms, des que era petit i anava a la platja amb la seva família i tot passant per aquest municipi el seu pare cantava la cançó popular ”Les noies de Riudoms tenen pretensions perquè són molt maques..”. També va recordar la joventut i les populars sales de festes de l'època que atreien jovent de tota la comarca, i va arrencar els aplaudiments espontanis del públic quan va acabar el capítol més emocional manifestat la gran amistat que havia fet amb l'ex alcalde de Riudoms, Josep M. Cruset.


Calatayud va fer participar al públic en la inauguració demanant-los que repetissin amb ell la tradicional fórmula d'inauguració del certamen.


Durant l'acte d'obertura de la Fira també es van lliurar diversos premis a pagesos del municipi i el premi al guanyador del cartell d'aquesta edició. En acabar, el president del Consell Comarcal, acompanyat de l'alcalde, del regidor d'Agricultura Josep M Bages, del president de la Fira, Francesc Bonet, d'altres membres del Consistori riudomenc i altres alcaldes i autoritats, van recórrer la Fira i van saludar els expositos, després del tallar la cinta inaugural.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773