Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Commoció per la sobtada mort de l'alcalde de Maspujols, Josep Rabascall

IMATGES RELACIONADES
Josep Rabascall
Josep Rabascall

22 d'agost de 2019


La defunció sobtada de l'alcalde de Maspujols, Josep Rabascall, aquest dimarts 22 d'agost per infart, ha commocionat el municipi i el conjunt de la comarca. Rabascall tenia 63 anys, estava casat i tenia 2 fills (el Jordi i l'Aurora de 36 i 34 anys) i una neta. Era alcalde de Maspujols des de 2007 i encarava la seva quarta legislatura consecutiva amb majoria absoluta. Rabascall,  però, havia estat alcalde del municipi en una primera etapa entre 1979-1983, essent en aquell moment l'alcalde més jove d'Espanya amb 23 anys.


Entre els projectes més destacats de la seva gestió com a alcalde cal indicar la reobertura de l''escola i el projecte de construcció del nou edifici per al centre educatiu, que està en fase de licitació per part de la Generalitat. Una altra de les fites de la seva gestió ha estat la cobertura de la pista poliesportiva del municipi.


D'altra banda, entre 2015-2019 Rabascall era president de la societat Secomsa Gestió, que gestiona la planta de tractament mecanicobiològica del Baix Camp, tot i que el relleu en aquest càrrec estava previst per al proper mes de setembre. A més, des del passat 23 de juliol era conseller del Consell Comarcal del Baix Camp, quan va prendre possessió de l'escó. Precisament el passat 2 d'agost va participar en l'acte d'inauguració de la Fira de Riudoms, en un dels últims actes públics en els que va participar.


El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, i la presidenta de Secomsa, Rosa M. Abelló, han manifestat el seu més sentit condol a la família de Josep Rabascall, al veïns i veïnes de Maspujols i a la Corporació municipal per aquesta trista i dolorosa pèrdua. © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773