Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Les Borges del Camp i Castellvell del Camp acullen les sessions del programa “Endolla't”

IMATGES RELACIONADES
Imatge del grup de les Borges del Camp
Imatge del grup de les Borges del Camp

2 de setembre de 2019


El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp ha organitzat, durant les vacances d'estiu, el programa gratuït de salut emocional “Endolla't”, impartit per Immaculada Martin.

 

Aquest curs intensiu d'una setmana, realitzat a les Borges del Camp i a Castellvell del Camp, ha impulsat a un total de 26 joves d'entre 12 i 17 anys a descobrir qui són veritablement, quin és el seu lloc en el món i quina direcció volen donar a les seves vides.

 

Les dinàmiques i jocs realitzats els ha ajudat a aprendre a gestionar i identificar les emocions de manera dinàmica i vivencial. La realització del curs ha estat tota una exploració de les persones participants i ha fet que s'enfrontin a vivències, les comparteixin amb el grup i les treballin des del respecte cap a un/a mateix/a i cap als altres.

 

L'èxit d'aquesta experiència els ha deixat amb ganes de seguir durant el curs escolar, ja que ho valoren com un espai on poder connectar amb un mateix i les seves emocions, gestionar-les i aprendre d'una forma divertida i interactiva, amb professionals que les acompanyen en el procés.

 

La implementació d'aquest programa a la comarca ha estat gràcies la Direcció General de Joventut i a la col·laboració dels ajuntaments de les Borges del Camp i de Castellvell del Camp.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773