Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

L'acció “Netegem la platja” recull 20 kg de brossa de la platja del Regueral de Cambrils en 1 hora

IMATGES RELACIONADES
Imatge de l'acció "Netegem la Platja del Regueral"
Imatge de l'acció "Netegem la Platja del Regueral"

7 d'octubre de 2019


Una quarantena de veïns i veïnes de Cambrils, la majoria famílies i grups d'adolescents, van recollir gairebé 20 kg de brossa en una hora el passat diumenge 6 d'octubre en l'acció “Netegem la platja”. Aquesta activitat estava organitzada per Secomsa, l'empresa pública comarcal que s'ocupa de la gestió dels residus en 27 dels 28 municipis de la comarca, inclosa la vila marinera.

 

La majoria dels residus recollits van ser burilles, envasos de menjar ràpid i brides. Aquestes últimes es van recollir sobretot a la zona de voleibol de la platja i possiblement siguin restes de publicitat o muntatges d'activitats esportives que s'hi organitzen. L'acció de neteja es va dur a terme durant una hora i, en finalitzar, es van separar les diferents fraccions recollides (envasos, parer i cartró, orgànica i rebuig ) i es van pesar.

  

Per finalitzar l'activitat es van repartir esmorzar i aigua entre les persones participants i es van sortejar dos passejos en veler obsequi del Club Nàutic de Cambrils; 2 mesos de classes de rem oferts per l'entitat esportiva Vent d'Estrop i 1 bateig de submarinisme obsequi de Glups Diving.

  

Secomsa ha promogut aquesta iniciativa per conscienciar sobre la necessitat de millorar la recollida selectiva i la protecció del nostre entorn natural més immediat.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773