Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Curs de català a Montbrió del Camp

IMATGES RELACIONADES
Foto de l'alumnat del curs de Montbrió del Camp
Foto de l'alumnat del curs de Montbrió del Camp

15 d'octubre de 2019


Del 8 d'octubre al 13 de novembre, el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus impartirà un curs de català de nivell Inicial a Montbrió del Camp, impulsat pel Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp amb el finançament del Consell Comarcal del Baix Camp.

 

El curs es farà de dilluns a dijous, de les 18 a les 20 h, a la Casa de Cultura de Montbrió. Els alumnes inscrits, un total de 17 homes i 6 dones, resideixen al municipi o en algun dels pobles del voltant i la majoria no parlen gens el català. Pel que fa a la procedència, hi ha catorze alumnes del Marroc, cinc alumnes d'Hondures, dos de Colòmbia i una alumna del Senegal. Els alumnes que acabin el curs i n'assoleixin els continguts rebran un certificat acreditatiu.

  

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal ja va programar dos cursos durant el mes de juliol a l'Hospitalet de l'Infant i a Mont-roig del Camp, on es van inscriure una quarantena d'alumnes.

 

Per altra banda, també està en marxa l'edició de voluntariat per la llengua a Cambrils i Hospitalet de l'Infant. La sessió de presentació de parelles lingüístiques tindrà lloc el dia 30 d'octubre a les 18.45h al Centre Cultural de Cambrils.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773