Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Representants del Parlament i el Senat visiten les plantes comarcals de gestió de residus

IMATGES RELACIONADES
Un moment de la visita a la planta de gestió de residus
Un moment de la visita a la planta de gestió de residus

Visita a la planta de gestió de residus de Ferran Civit i de Josep Rufà, amb Rosa M. Abelló
Visita a la planta de gestió de residus de Ferran Civit i de Josep Rufà, amb Rosa M. Abelló

12 d'octubre de 2019


El diputat al Parlament i portaveu en la Comissió de Medi Ambient i Sostenibilitat de la cambra catalana, Ferran Civit, i el senador per Tarragona, Josep Rufà, van visitar el passat 11 d'octubre el Centre Comarcal de Gestió de Residus del Baix Camp, per tal de conèixer de primera mà el funcionament de la planta de compostatge, de la planta mecanicobiològica de tractament de la fracció resta i del model de gestió dels residus municipals a la comarca.


El diputat i el senador van estar acompanyats per la presidenta de Secomsa i vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M. Abelló, i per altres membres de la direcció de la societat comarcal. La trobada va servir per fer arribar a ambdós representants de cambres legislatives les dificultats existents per millorar la recollida selectiva dels residus i per assolir els objectius compromesos per al 2020 davant la Unió Europea.


En aquest sentit, Secomsa ha iniciat el projecte pioner la Bona Brossa, i treballa en altres millores relacionades amb al recollida dels residus municipals per tal que, a curt termini, tots els municipis de la comarca als quals presta servei millorin els seus índexs de recollida selectiva.

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773