Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Marató de donació de Sang a Reus

IMATGES RELACIONADES
Marató de Sang 2019
Marató de Sang 2019

21 d'octubre de 2019


El proper dijous 24 d'octubre de 2019, de 9 del matí a 21 hores, tindrà lloc una nova edició de la Marató de Donació de Sang de Reus organitzada pel Banc de Sang i Teixits el departament de Salut de la Generalitat, amb la col·laboració de l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i entitats com l'Ajuntament de Reus, el Consell Comarcal del Baix Camp, i el Teatre Fortuny, espai que acull la Marató, entre d'altres.

 

Aquesta nova edició de la Marató aspira a arribar, i fins i tot superar, les 900 donacions, i pretén també sensibilitzar nous donants, especialment entre el col·lectiu més jove a partir dels 18 anys.

 

“Tu sí que ets important; converteix-te en sangfluencer” és la idea central de la Marató. Amb l'eslògan “SangFluencers” donar sang i explicar-ho a les xarxes socials, als grups de WhatsApp d'amics i familiars, o bé dir-ho a les persones companyes de la feina. Aquest és el repte que es planteja: que tots ens convertim en #sangfluencers o #bloodfluencers i expliquem allà on puguem la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia.

 

La Marató és una oportunitat per fer un gest altruista d'una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773