Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Secomsa Cambrils reforça el servei de neteja viària a Cambrils després dels aiguats

IMATGES RELACIONADES
Imatge de Cambrils després dels aiguats
Imatge de Cambrils després dels aiguats

23 d'octubre de 2019


Després dels aiguats de la tarda i la nit de dimarts 22 d'octubre, l'empresa pública comarcal Secomsa Cambrils ha reforçat el servei de neteja viària des de primera hora de dimecres 23 d'octubre per contribuir a restablir la normalitat al municipi el més aviat possible. En aquest sentit, l'empresa ha contractat els serveis extraordinaris d'una excavadora amb pala, d'un camió banyera i d'una anivelleradora per retirar totes les restes de terrers, pedres, arbres i vegetació que ha arrossegat l'aigua pels carrers del municipi fins a la platja.

 

A més, l'empresa ha doblat els torns dels equips humans de neteja, que s'han sumat a la maquinària assenyalada, i ha mobilitzat també els dos equips d'hidroneteja a pressió de què disposa, a més de una minicarregadora, una cuba i 3 camions. Amb aquests efectius i els reforços esmentats, l'empresa espera que el municipi torni a la normalitat en els propers dies pel que fa a la neteja viària.

  

D'altra banda, i com a conseqüència del temporal de llevant que ha afectat tota la comarca, la nit de dimarts els camions de la recollida de residus municipals no van poder efectuar els serveis de recollida previstos per la qual cosa, l'empresa comarcal Secomsa demana a la ciutadania paciència a l'espera que en les properes hores es pugui establir la normalita del servei.

 

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773