Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp assisteix al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran

IMATGES RELACIONADES
8è Congrés Nacional de la Gent Gran
8è Congrés Nacional de la Gent Gran

24 d'octubre de 2019


El proper divendres 25 d'octubre de 2019 a Mont Sant Benet, al municipi de Sant Fruitós de Bages, tindrà lloc el 8è Congrés Nacional de la Gent Gran del Baix Camp, en el qual hi participaran membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp, entre ells el vicepresident, Josep Montané.

 

En aquest congrés prendran part les veus de les persones grans representants d'entitats d'arreu de Catalunya i amb la finalitat d'arribar a amplis consensos i acords amb referència als temes que afecten el país i, més concretament a les persones grans.

 

Aquest 8è Congrés convida a la participació i al debat, amb la finalitat que les ponències, les conclusions i el manifest final marquin l'agenda política en aquest àmbit fins el 2023.

 

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya vol transmetre en aquest congrés el seu principal objectiu que és que les persones siguin el centre de les polítiques socials i de treball per empoderar-les al llarg de tot el seu cicle vital. En el cas de les persones grans, això significa facilitar-los l'autonomia personal i apostar per l'envelliment a quilòmetre zero. Per això cal potenciar els serveis socials comunitaris, l'assistència personal, els serveis d'atenció domiciliària i els centre de dia.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773