Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp renova les persones membres del Consell de Dones

IMATGES RELACIONADES
Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp
Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

12 de novembre de 2019


El proper dimarts 19 de novembre de 2019 a les 17h al Consell Comarcal del Baix Camp tindrà lloc l'Assemblea General del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp. L'ordre del dia incorpora punts importants com els canvis dels càrrecs, la modificació del reglament, el resum de les accions realitzades durant el 2019, propostes futures, entre d'altres.

 

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp està format per un total de 115 persones, entre les quals es troben regidores dels ajuntaments de la comarca (algunes de les quals també són conselleres comarcals) i membres de la Federació de Dones del Baix Camp. Amb la modificació del reglament es preveu que es puguin encabir dins d'aquest Consell Consultiu altres entitats de la comarca com associacions feministes.

 

En el transcurs de la mateixa sessió també es farà l'elecció de la nova Junta Permanent en la que a banda del Consell Comarcal del Baix Camp, de l'Ajuntament de Reus i de l'Ajuntament de Cambrils també hi haurà representació dels municipis de la plana, de la costa i de muntanya.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773