Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

IMATGES RELACIONADES
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Setmana Europea de la Prevenció de Residus

13 de novembre de 2019


El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que tindrà lloc del 16 al 24 de novembre. L'objectiu d'aquesta iniciativa és reduir i prevenir la producció de residus.

 

L'entitat aposta per reduir la producció de gots de plàstic d'un sol ús i millorar la recollida selectiva de les diferents fraccions dels residus a la seu comarcal. Per aconseguir aquests objectius s'han previst diverses accions.

  

La primera, ha estat conèixer la situació de partida, per això durant una setmana s'ha mesurat la producció de gots de plàstic i de residus a la seu comarcal.

  

La segona acció que es durà a terme és una acció informativa per a totes les persones treballadores de l'entitat on s'explicarà amb detall les mesures que es portaran a terme per reduir la producció de gots de plàstic d'un sol ús a la seu comarcal i per millorar la recollida selectiva de les diferents fraccions.

  

La tercera acció serà implantar les mesures previstes per reduir l'ús de gots de plàstic d'un sol ús a les fonts d'aigua i a la màquina de cafè del Consell i per millorar la recollida selectiva de les diferents fraccions dels residus a la seu comarcal.

  

La quarta acció serà recomptar de nou l'ús de gots de plàstic d'un sol ús, per comprovar la millora i informar-ne dels resultats.

  

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773