Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Acaba el curs de català inicial a Montbrió del Camp

IMATGES RELACIONADES
Alumnes del curs de Montbrió del Camp
Alumnes del curs de Montbrió del Camp

15 de novembre de 2019


El passat dimecres 13 de novembre va acabar a Montbrió del Camp el curs de català de nivell inicial que han programat el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus, per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, i el Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp. Mercè Clergas, regidora de Benestar Social i Família de l'Ajuntament de Montbrió; Alicia Assenza, tècnica del Pla d'Immigració del Consell Comarcal, i la responsable del Servei Comarcal de Català, Jenina Cases, van acompanyar Carme Boronat, la tècnica del CNL que ha impartit les sessions, durant el lliurament dels certificats.

 

La majoria dels 23 alumnes que es van inscriure al curs a començaments d'octubre han anat seguint les classes diàriament. El nivell inicial s'adreça a persones que no entenen el català i pretén que els alumnes sàpiguen aplicar les estructures lingüístiques més necessàries i el vocabulari més bàsic en situacions comunicatives senzilles relacionades amb l'entorn més immediat.

 

El curs es va finançar a través del Consell Comarcal del Baix Camp i es preveu que durant el 2020 es duguin a terme a la comarca tres cursos més de català amb el mateix finançament.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773