Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una nova sortida al pantà de Foix

IMATGES RELACIONADES
Pantà de Foix
Pantà de Foix

25 de novembre de 2019


El Consell Esportiu del Baix Camp organitza, per diumenge 1 de desembre de 2019, una nova sortida de la temporada del “Baix Camp i tu... a peu”. L'excursió recorrerà el pantà de Foix.

 

El recorregut comença al municipi de l'Arboç, davant de l'edifici anomenat Giralda. Es continuarà direcció Clariana on s'esmorzarà al peu de l'església de Montserrat. La ruta continua direcció la font d'Horta i es segueix el camí que baixa direcció el pantà de Foix. L'excursió continuarà a l'altra costat del pantà per una pista que porta a les Cases Altes, lloc de parada per dinar. A continuació se seguirà el camí de baixada fins arribar al poble de Castellet on finalitzarà la ruta i on s'espera l'autocar per la tornada.

 

Cal destacar que la dificultat de la sortida és tècnicament fàcil, però de llarga duració. El trajecte de la ruta és de 20km.

 

La sortida de l'autocar està prevista a les 8:00 hores del matí al Carrer Doctor Ferran, a l'alçada de les Piscines Municipals de Reus.

 

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar al Consell Esportiu del Baix Camp (Tel 977 327 155 ext 270 o www.cebc.cat).

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773