Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Comaigua inicia una campanya per fer front a la pandèmia

IMATGES RELACIONADES
Nova campanya de Comaigua
Nova campanya de Comaigua

6 de maig de 2020


La companyia gestora del cicle integral de l'aigua al Baix Camp, Comaigua, ha llançat una nova campanya mitjançant la qual donarà un euro per cada nova persona usuària de factura digital a l'assaig clínic #JoEmCorono, una investigació mèdica pionera al món que vol posar fre als contagis de coronavirus SARS-CoV-2.


A Catalunya hi ha aproximadament un milió de persones que encara reben la factura de l'aigua en paper. Amb el missatge “La teva factura pot lluitar contra la COVID-19”, la companyia anima a fer el canvi a la correspondència digital sense cap mena de cost, a la vegada que realitza el donatiu corresponent a l'assaig clínic encapçalat per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.


A més de contribuir a frenar l'expansió de la pandèmia, la campanya de Comaigua també té com a objectiu conscienciar sobre el malbaratament de paper i la generació de residus, la qual cosa té un impacte directe en la sostenibilitat del planeta. Així, l'empresa vol promoure la col•laboració de la ciutadania amb una iniciativa a la qual ja s'han sumat milers de persones i empreses. Per facilitar el tràmit, Comaigua ha redissenyat el lloc web holafacturadigital.com, on les persones usuàries poden omplir un senzill formulari per rebre la factura digital i la correspondència al seu correu electrònic, mètode que fa la comunicació més efectiva i immediata.


Durant el darrer any Comaigua va aconseguir 1.000 noves altes a la factura digital, fet que va representar la donació de 1.000 euros al Programa de Pobresa Energètica de la Creu Roja. Aquest any, l'assaig clínic amb el qual col•labora és una proposta pionera i es diferencia de la majoria dels assajos que s'estan realitzant a tot el món, perquè no cerca la curació dels pacients infectats pel coronavirus SARS-CoV-2, sinó que posa el focus de la investigació en tallar la transmissió i frenar els contagis, un objectiu del qual es volen obtenir els primers resultats en un temps rècord de 21 dies.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773