Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell clou el primer semestre del programa Treball i Formació

IMATGES RELACIONADES
Cloenda del primer semestre de Treball i Formació amb Beatriz Mayordomo
Cloenda del primer semestre de Treball i Formació amb Beatriz Mayordomo

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya

SOC
SOC

Fons Social Europeu
Fons Social Europeu

SEPE
SEPE

Consell Comarcal del Baix Camp
Consell Comarcal del Baix Camp

24 de juny de 2020


El Consell Comarcal del Baix Camp ha clos el primer semestre del programa Treball i Formació, mitjançant el qual va contractar 19 persones: 13 durant 6 mesos i 6 durant 12 mesos. La iniciativa forma part del programa de foment de l'ocupació Treball i Formació, amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, que subvenciona els contractes de treball, les accions formatives durant el contracte i les accions de coordinació i suport tècnic, amb algunes línies cofinançades pel Fons Social Europeu.


Durant la cloenda del programa, la consellera comarcal de l'àrea de Promoció Econòmica, Ocupació del Consell, i alcaldessa de Riudecols, Beatriz Mayordomo, ha destacat l'agraïment de les entitats municipals a les persones treballadores que han prestat serveis en la gestió de residus a diferents municipis de la comarca: “Els ajuntaments ens han transmès l'agraïment per la vostra tasca, que ha funcionat de forma eficient i adequada a les necessitats municipals”. Mayordomo també ha expressat a les persones participants “la importància d'aprofitar l'experiència laboral i els contactes creats durant el programa, i de seguir en contacte amb el Consell per tal de rebre informació sobre ajuts i noves ofertes laborals”.


Les tres línies que segueix el programa Treball i Formació són les següents:

  • PANP: persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts, preferentment majors de 45 anys.
  • PRGC: persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania.
  • DONA: dones en situació d'atur, incloses les dones víctimes de violència de gènere.

En aquest enllaç podeu trobar més informació sobre el programa Treball i Formació.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773