Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Campanya per arribar a més persones #IMPRESCINDIBLES que donin sang

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu del Banc de Sang i Teixits (Generalitat de Catalunya)
Imatge d'arxiu del Banc de Sang i Teixits (Generalitat de Catalunya)

Campanya d’estiu #etsIMPRESCINDIBLE #etsun10
Campanya d’estiu #etsIMPRESCINDIBLE #etsun10

31 de juliol de 2020


L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona donen suport a la campanya general #IMPRESCINDIBLES i a la campanya d'estiu #etsIMPRESCINDIBLE #etsun10, per arribar a més persones que donin sang.


Segons el Banc de Sang i Teixits, empresa pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, “els donants de sang coneixeu de primera mà la importància d'aquest gest altruista que només dura 20 minuts i que pot ajudar millorar la salut de 3 pacients. Tots aquells que formeu part de la gran família dels donants de sang, més de 260.000 cada any, sou imprescindibles perquè cada dia es tractin els pacients dels hospitals a Catalunya”.


Amb aquesta finalitat, el Banc de Sang proposa animar a més persones a donar sang i a sumar-se a la família dels imprescindibles amb diferents mètodes: buscar donants de primera vegada, recuperar donants que fa un any o més que no han fet cap donació, ajudar a superar la por a les agulles, crear una donació en grup, etcètera. Podeu trobar més suggeriments i informació sobre com dur a terme la cerca de donants en aquest enllaç.


D'altra banda, l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona us recorden que per realitzar consultes sobre el calendari de donació de sang i els centres fixos del territori, podeu accedir al web Donar Sang de la Generalitat de Catalunya.


Per fer donacions de sang, recordeu les normes de prevenció sobre la COVID-19 que es recullen en aquest enllaç.


Des del Consell Comarcal del Baix Camp animem a la ciutadania a col•laborar en la causa “Amb una vegada no n'hi ha prou”. La donació de sang és un gest de civisme i de responsabilitat envers el conjunt de la societat.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773