Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Declaració del Consell Comarcal del Baix Camp davant les amenaces a una persona de Prades per raó de gènere

IMATGES RELACIONADES
Façana del Consell Comarcal amb les banderes LGTBI i trans
Façana del Consell Comarcal amb les banderes LGTBI i trans

30 de juliol de 2020


Davant les informacions aparegudes sobre amenaces a una persona del municipi de Prades per raó de gènere, el Consell Comarcal del Baix Camp vol expressar el seu rebuig més enèrgic per aquest tipus d'actituds.


Com a administració supramunicipal, l'ens comarcal dona ple suport al municipi de Prades, als seus veïns i veïnes i al consistori de la Vila Vermella per tractar adequadament aquest tipus d'actituds lgbtifòbiques i insta als municipis de la comarca a manifestar també el seu rebuig.


Com a mostra de solidaritat cap a totes les persones del col·lectiu LGTBI del Baix Camp, i especialment a la persona de Prades que ha rebut amenaces anònimes, el Consell Comarcal del Baix Camp ha penjat les dues banderes que identifiquen aquest col·lectiu.


Així mateix, el Consell Comarcal del Baix Camp recorda que disposa des de 2018 d'un Servei d'Atenció Integral (SAI) per a les persones LGTBI de la comarca, que és un servei de referència per oferir una atenció de qualitat en l'atenció a persones que hagin patit o estiguin en risc de partir una situació de discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773