Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Inscripcions als cursos de català de l'Àrea de Reus i novetats a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

IMATGES RELACIONADES
Matriculació als cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (setembre 2020)
Matriculació als cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (setembre 2020)

14 de setembre de 2020


El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus ja té a punt l'oferta de cursos de català per al primer trimestre del curs 2020-2021. Les noves dates del període de matriculació són del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i del 17 al 25 de setembre per al públic en general. Es faran alguns cursos Inicials i Bàsics presencials a Reus, Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant, però la majoria seran en línia, sistema amb el qual es podran seguir tots els nivells. 


Novetats a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

  • Una novetat d'enguany és la gestió en línia de les inscripcions i les proves de col·locació, que es farà a través d'aquest enllaç. No obstant això, els dies 17, 22 i 23 de setembre a la tarda, de 16 a 19 h, i el 18 al matí, de 10 a 13 h, hi haurà atenció presencial a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou. En aquest cas, ja es pot demanar cita prèvia a l'enllaç anterior, remarcant que és en Modalitat Presencial al CNL de l'Àrea de Reus / SCC Baix Camp. Tenir cita és indispensable perquè no es podrà accedir a la Sala si no es té l'hora demanada.
  • Una altra novetat és el canvi d'ubicació dels cursos, que ja no es faran a l'antiga escola Àster, sinó a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou. Els nivells que s'impartiran durant el primer trimestre del curs 2020-2021 són el Bàsic 1 (B1), pensat per a persones que s'inicien en l'aprenentatge de la llengua catalana, i el Bàsic 3 (B3) i l'Elemental 3 (E3), adreçats a persones que saben expressar-se en català en converses senzilles, però que tenen problemes de correcció i fluïdesa. Les classes es faran els dimarts i els dijous a la tarda en diferents horaris: el B1 serà de 19 a 21 h; el B3, de 17 a 19 h, i l'E3, de 15 a 17 h. Tots tres cursos començaran el 29 de setembre.
Mesures de prevenció front la COVID-19
  • Inscripcions en línia en aquest enllaç per agilitzar els tràmits i evitar desplaçaments innecessaris.
  • Cursos en línia de tots els nivells mitjançant plataformes virtuals d'aprenentatge i treball compartit en l'entorn del Teams o el Moodle o bé amb l'Aula mestra del Parla.Cat.
  • Accés a les dependències del Consorci només amb hora de visita concertada.

Compromís social davant la crisi

Com a resposta a la crisi econòmica generada per la pandèmia, el Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix matrícules més econòmiques i els cursos bàsics gratuïts, una mesura possible gràcies a què la diferència de tarifes l'assumeix la Conselleria de Cultura per mitjà de la Direcció General de Política Lingüística.


Podeu trobar més informació a www.cpnl.cat/reus© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773