Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Marató de Donants de Sang a Reus

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu del Banc de Sang i Teixits
Imatge d'arxiu del Banc de Sang i Teixits

Cartell de la Marató de Donants de Sang a Reus
Cartell de la Marató de Donants de Sang a Reus

23 d'octubre de 2020


Reus acull una nova edició de la Marató de Donants de Sang, que se celebrarà el 28 i 29 d'octubre, amb un nou format de dues jornades on es podrà fer donació de sang i de plasma. Per fer-ho cal reservar hora al web del Banc de Sang i Teixits on s'exposen les instruccions corresponents. L'objectiu és aconseguir més de 400 donacions de sang. La campanya compta amb la col•laboració de l'Ajuntament de Reus.


Dies: dimecres 28 i dijous 29 d'octubre.

Horari: de 9h a 21h.

Lloc: Cal Massó (C/ Pròsper Bofarull, 11 – entrada per C/Miró)

Reserva: web del Banc de Sang i Teixits


El Banc de Sang i Teixits destaca que les donacions de sang de les primeres setmanes de la tardor són imprescindibles per incrementar les reserves després de la baixada de l'estiu. Avui només hi ha reserves de sang per als propers 8 dies, quan el nivell òptim són 10. A més, la situació excepcional d'aquest 2020 ha fet que les necessitats de sang siguin altes amb la represa d'intervencions ajornades durant l'inici de la pandèmia per la COVID-19.


A més de la donació a tots els centres hospitalaris amb espai de donació de sang, s'han organitzat més de 60 campanyes setmanals a tot Catalunya, perquè la ciutadania pugui anar a les col•lectes que tingui més properes. Fins que finalitzi la tardor, a Catalunya caldran més de 60.000 donacions de sang.


Podeu accedir a la resta de campanyes programades en aquest enllaç.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773