Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Curs gratuït per a dones sobre el sòl pèlvic i la ciclicitat

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Cartell del curs “Repte 21 dies descobrint el teu sòl pèlvic i la teva ciclicitat”
Cartell del curs “Repte 21 dies descobrint el teu sòl pèlvic i la teva ciclicitat”

27 d'octubre de 2020


El Servei d'Informació i Atenció a les Dones, SIAD, del Consell Comarcal del Baix Camp, ha organitzat un programa d'acompanyament des de la perspectiva de gènere amb el títol “Repte 21 dies descobrint el teu sòl pèlvic i la teva ciclicitat”, adreçat a totes aquelles dones entre 18 i 55 anys que vulguin endinsar-se en els seus cossos i descobrir la seva ciclicitat (cicle menstrual).


També està destinat a aquelles dones que pateixen malalties lumbars o relacionades amb l'activitat sexual o menstrual o amb patologia uroginecològica, i a les que han estat mares o estiguin intentant ser-ho. El curs és gratuït i comença el 9 de novembre. Tot i que les places s'han esgotat ràpidament, el SIAD organitzarà properes edicions que també s'anunciaran al seu dia.


Es tracta d'un programa d'acompanyament a través de WhatsApp perquè les participants visquin i puguin integrar la seva feminitat en el seu dia a dia. El contingut i les propostes d'activitats s'enviaran cada dia al llarg dels 21 dies de durada. També hi haurà dues trobades virtuals per compartir i resoldre dubtes.


Al mateix temps, les dones participants podran accedir a un grup privat de Facebook on podran relacionar-se i compartir les seves experiències, i on les professionals que duen el programa faran de moderadores proposant punts de conversa relacionats amb el tema tractat.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773